Menu

Privacy beleid

Privacy beleid

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met de informatie die we over u weten en welke gegevens wij gebruiken. Als u vragen heeft of wilt weten welke gegevens we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op.

Datum laatste aanpassing: 25 mei 2018.

Gebruik van de website www.slagerijdavidleuveld.nl

Bij gebruik van onze website wordt uw IP-adres geanalyseerd door Google Analytics. Deze gegevens gebruiken wij om te zien hoeveel en hoe vaak onze website wordt bezocht. Deze gegevens worden door ons niet gebruikt en ook niet doorgegeven aan derden.

Contact opnemen

Indien u contact met ons opneemt via de e-mail, dan verwerken wij u gegevens uitsluitend met het doel uw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren uw gegevens tot uw verzoek is afgehandeld.

Een order plaatsen

Als u een 12 dagenpakket besteld op www.slagerijdavidleuveld.nl moet u uw eerst registreren. Daarvoor geeft u uw e-mailadres op en maakt u een wachtwoord aan om uw account te beveiligen. Daarmee maakt onze hostingprovider een account aan op onze server, zodat u makkelijker uw bestelling kunt plaatsen. Indien u een order plaats bij slagerij David Leuveld dan gebruiken wij de volgende gegevens om een factuur te maken en de order te leveren: Naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de overeenkomst die u met ons bent aangegaan. Een deel van deze gegevens bewaren wij maximaal 10 jaar. (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht).

Onze nieuwsbrief

U kunt u op deze site aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief met actuele aanbiedingen en acties. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Indien u u afmeld voor onze nieuwsbrief, dan worden uw gegevens binnen 7 werkdagen verwijderd uit ons systeem en van onze en externe servers.

Cookies.

Onze website maakt gebruikt van cookies.

Andere partijen

Wij delen persoonsgegevens  met andere bedrijven of instanties als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Uw persoonsgegevens of e-mailadres wordt niet met derden gedeeld, tenzij de wet dat zegt.

Beveiliging

Beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen samen met de beheerder van onze systemen dat uw gegevens goed beveiligd zijn en passen het beveiligingssysteem waar nodig is aan.

Wijzigingen in dit privacy beleid

Wanneer onze dienst wijzigt, dan zijn wij verplicht dit privacy beleid aan te passen. Let dus altijd op de datum bovenaan en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ingrijpende wijzigingen apart aankondigen.

Inzage, wijzigingen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke gegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie contactgegevens hieronder.

U heeft het recht om;
- uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.
-  Inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- toestemming die u hebt gegeven ons ons in te trekken
- bezwaar te maken tegen bepaald gebruik
- het laten verwijderen van persoonsgegevens

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat wij er zeker van zijn dat wij de juiste gegevens aanpassen of verwijderen.

Opmerkingen of klachten

Als u vind dat wij u niet op een correcte manier helpen uw persoonsgegevens te beschermen, dan heeft u het recht een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar u bent gevestigd. In Nederland heet dat Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Slagerij David Leuveld
Johannes van Lochemstraat 12a
7665 AM  Albergen
06-53134598
Stuur e-mail
Uw contactpersoon: Tessa Weusthof.

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2017 - 2018 Slagerij David Leuveld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.